Sense Products is uw groothandel voor lichtgevende led producten! Al 10 jaar zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten die origineel zijn en passen binnen de trend van het moment. We selecteren de populairste en meest vooruitstrevende gadgets en bieden deze aan om uw bedrijfsfeest, presentatie, productlancering, verjaardag of huwelijk een extra dimensie mee te geven en zo een onvergetelijke indruk achter te kunnen laten bij uw klanten.

 

Of het nu een productlancering, congres, presentatie,bedrijfsfeest,pensionering, huwelijk of verjaardag betreft, de lichtgevende producten maken het verschil op elk feest!

Doordat de meeste led producten in minimaal 7 kleuren leverbaar zijn, kunnen de kleuren van uw bedrijf, logo of thema terugkomen in de meest originele manier. Het wow effect zal groot zijn als champagneglazen oplichten als deze gevuld worden, de champagne koelers of ijsklontjes aangezet worden.

Door bijvoorbeeld de champagneglazen te personaliseren, dienen deze direct als incentive voor de gasten. Leuk bij een event van uw bedrijf of op een huwelijk

Onze producten

Onze klanten

Onze diensten

Innovatief

Wij denken graag met u mee in producten en oplossingen.

Snelle levering

Voor 16 uur besteld, is de volgende dag in huis! (geldt voor ongepersonaliseerde producten binnen Nederland)

Personalisatie

Personaliseren met logo,tekst of afbeelding is vaak mogelijk!

Originele Lichtgevende Led Producten